• English
  • Shqip

Shkarkimet tona


Download PDF

Broshura e kompanisë

Mësoni shkurtimisht mbi ne, rrjetin dhe produktet tona.

Download PPT

Prezantimi i kompanisë

Një vështrim i detajuar i rrjetit ATU, fokusuar kryesisht në ndërtimin e tij. Prekni më nga afër teknologjinë më inovative të infrastrukturës së rrjetit tonë backbone.

Download Map

Harta e rrjetit

Njihuni me Pikat tona të Prezencës në të gjithë Republikën e Shqipërisë dhe ndërlidhjet me shtetet fqinje.

Download Network Map

Statusi aktual i punimeve të rrjetit

Rrjeti ATU po ndërtohet me shpejtësi dhe përkushtim. Shikoni statusin aktual të punimeve të rrjetit backbone.