• English
  • Shqip

Punojmë çdo ditë për të ofruar nivelin më të lartë të shërbimeve


ATU duke ofruar shërbime bashkëkohore për kompanitë dhe organizatat shqiptare synon të pozicionojë Shqipërinë në qendrën e Teknologjisë së Informacionit në rajonin e Ballkanit.

Modeli i menaxhimit që kompania aplikon ka në zemër klientët, qofshin individë në sektorin me pakicë ose kompani dhe organizata në sektorin e koorporatave.

Të udhëhequr çdo ditë nga kërkesat e tregut, qoftë vendas ose i huaj, me përgjegjësinë e të qënit lideri i padiskutueshëm i sektorit në të ardhmen e afërt, ne jemi duke punuar çdo ditë për të ofruar nivelin më të mirë të shërbimeve.

Vizioni ynë, i cili përcakton të ardhmen e kompanis, është vizioni ku kompania ATU është bartësi i preferuar dhe operon si partner i ngushtë në zhvillimin e telekomunikacioneve të vendit.